Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 septembrie 2011

Salata de mere



Ingrediente :
1. Mere (golden) – 5 buc.
2. Curmale – 100 g.
3. Andive – 2
4. Migdale – 15 buc.
5. Frisca – 125 ml.
6. Gem (de caise) – 4 linguri
7. Rom – 3 linguri
8. Lamaie (stoarsa) – o buc.
9. Portocala – coaja rasa de la o portocala
Mod de preparare :
1. Se taie merele pe jumatate, apoi felii subtiri si se pun intr-un castron.
2. Se pune zeama de lamaie pe deasupra pentru a nu se innegri.
3. Se taie curmalele feliute, la fel si migdalele sau nucile si andivele.
4. Se pun toate peste mere, se amesteca cu lamaia si se adauga si romul.
5. Se amesteca frisca cu gemul si apoi se pune totul peste mere, la sfarsit se presara coaja de portocale rasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu